Nieuwe hardloopverhalen

MonomaanIn de zomer verscheen van singer-songwriter, hardloper en schrijver Sido Martens, die in het voorjaar de tweede editie van Running Script opluisterde, een nieuwe CD. Monomaan kon op goede recensies rekenen, zoals deze in Heaven, het beste muziekblad van Nederland.

Hardloper-psychiater Bram Bakker moest voor dezelfde editie van Running Script op het laatste moment afzeggen vanwege invaliderende gezondheidsklachten. In zijn boek De dokter als patiënt schrijft hij op boeiende wijze over de klachten die hij had, de impact ervan op zijn functioneren en de confrontatie met het al dan niet functioneren van de geneeskunde.

In het NRC schrijft Abdelkader Benali een wekelijkse column over zijn voorbereiding op de marathon van Rotterdam.

Hans Koeleman en Bram Bakker treden op in verschillende theaters in het land met hun bejubelde stuk ‘Wat beweegt de hardloper’.